Välkommen till
Carinas Klo & Klös

Djurprodukter Torsby

Carinas Klo & klös är en butik som bedriver försäljning av djurprodukter som djurfoder, leksaker, halsband och andra föremål för hundar, katter och andra sällskapsdjur. Om du söker en djuraffär som säljer djurprodukter och djurfoder är du välkommen att komma in till oss. Vår butik ligger i Sunne men vi vänder oss även till dess omnejd, bland annat Torsby.

Vi är återförsäljare av djurprodukter och djurfoder av hög kvalitet från kända varumärken, bland annat Royal Canin och Doggy. I vår djuraffär hittar du allt du behöver för vård och skötsel av ditt husdjur.

Varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vår butik eller våra produkter. Självklart finns vi alltid nära tills hands för att hjälpa dig välja rätt produkter för just ditt husdjur utifrån de önskemål och behov som finns.

Djurprodukter Torsby

Djurprodukter & djurfoder

Vår butik har ett stort utbud av djurprodukter och djurfoder passade för de allra flesta husdjur, allt från hund och katt till smådjur.

Vårt sortiment inkluderar bland annat djurfoder, kattsand, djurgodis, halm, hö, foder, halsband, koppel och selar. Vi har även hundburar och klösbrädor.

Uppkommer några frågor är du välkommen att ringa oss, eller besöka butiken, så berättar vi mer om våra djurprodukter och hjälper dig välja de bästa för just ditt husdjur.

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

När du skickar detta meddelande samtycker du att vi tar del av de personuppgifter du fyllt i.

Bryggargatan 3
686 30 Sunne

072-555 59 33
carinasklo.klos@gmail.com