Välkommen till
Carinas Klo & Klös

Flexi koppel Torsby

Carinas Klo & klös är en butik som bedriver försäljning av djurprodukter som foder, leksaker, halsband, flexi koppel och andra föremål för hundar, katter och andra sällskapsdjur. Om du söker en affär som säljer produkter för djur är du välkommen att komma in till oss. Vår butik ligger i Sunne men vi vänder oss även till dess omnejd, bland annat Torsby.

Vi är återförsäljare av produkter och foder av hög kvalitet från kända varumärken, bland annat Royal Canin och Doggy. I vår djuraffär hittar du allt du behöver för vård och skötsel av ditt husdjur, däribland flexi koppel.

Varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vår butik eller våra produkter. Självklart finns vi alltid nära tills hands för att hjälpa dig välja rätt produkter för just ditt husdjur utifrån de önskemål och behov som finns.

Flexi koppel Torsby

Produkter & foder

Vår butik har ett stort utbud av produkter och djurfoder passade för de allra flesta husdjur, allt från hund och katt till smådjur. Här hittar du i Torsby allt för ditt djur.

Vårt sortiment inkluderar bland annat djurfoder, kattsand, djurgodis, halm, hö, foder, halsband, flexi koppel, koppel och selar. Vi har även hundburar och klösbrädor.

Uppkommer några frågor är du välkommen att ringa oss, eller besöka butiken, så berättar vi mer om våra produkter och hjälper dig välja de bästa för just ditt husdjur.

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

När du skickar detta meddelande samtycker du att vi tar del av de personuppgifter du fyllt i.

Bryggargatan 3
686 30 Sunne

072-555 59 33
carinasklo.klos@gmail.com